''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden'

( 0 reacties)
'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden'

Jan-Arie van der Heijden zou zomaar eens verhuurd kunnen worden aan FC Twente. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De Tukkers hebben Giovanni Troupée en Noa Lang al binnen, maar zijn nog niet uitgewinkeld.

Van der Heijden komt bij Feyenoord niet veel aan spelen toe. Daarnaast keren centrale verdedigers Edgar Ié en Sven van Beek terug van blessures. Met Marcos Senesi en George Johnston heeft Feyenoord al twee linksbenige centrale verdedigers.

Een mogelijk vertrek van Van der Heijden, die een aflopend contract heeft in Rotterdam, geeft Feyenoord weer wat meer ruimte in het salarisbudget. FC Twente is nog op zoek naar een extra centrumverdediger en heeft voor komend seizoen Mike te Wierik van FC Groningen op het oog.

Update I: Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Jan-Arie van der Heijden 'niet lijkt in te gaan' op de interesse van FC Twente. Daardoor moeten de Tukkers op zoek naar een andere kandidaat. Van der Heijden heeft nog een contract tot komende zomer, maar mag zonder afkoopsom vertrekken.

Update II: FC Twente heeft definitief een streep gezet door de naam van Jan-Arie van der Heijden, dat meldt het Algemeen Dagblad. De verdediger heeft aangegeven niet naar de club uit Enschede te willen verkassen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›