Update | Ook VI meldt: 'Feyenoord heeft Özyakup bijna binnen' 'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' Arnesen over eerste aanwinst: ''Hij geeft ons meer mogelijkheden'' OFFICIEEL | Feyenoord en Slowaakse spits ondertekenen contract Karsdorp blij bij rentree: ''Zit voor het eerst echt lekker in m'n vel''

Advocaat breekt record als hij volgend jaar nog trainer is in Eredivisie

( 0 reacties)
Advocaat breekt record als hij volgend jaar nog trainer is in Eredivisie

Dick Advocaat zou zomaar eens bij kunnen tekenen bij Feyenoord. Eigenlijk loopt zijn contract dit seizoen alweer af, maar toch zijn er verschillende geluiden dat de trainer er nog wel een jaar aan wil plakken.

Als dat inderdaad gebeurt, dan zal Advocaat volgend jaar de oudste trainer ooit zijn in de Eredivisie. De Kleine Generaal gaat dan Foppe de Haan voorbij, die op 72 jaar en 317 dagen stond. Momenteel staat Advocaat op 72 jaar en 86 dagen. 

Er zijn ook een aantal records die de trainer van Feyenoord, vrijwel zeker, niet gaat verbreken. Namelijk de trainer die voor de meeste Eredivisieploegen heeft gestaan, maar ook de meeste wedstrijden op de bank heeft gezeten als trainer van een club uit de Eredivisie.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!