''Bedaren interne machtsstrijd grootste uitdaging Koevermans''

0
''Bedaren interne machtsstrijd grootste uitdaging Koevermans''

Mark Koevermans moet de komende tijd orde scheppen in de chaos die zich momenteel binnen bij Feyenoord bevindt. Volgens Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad lijkt dat onbegonnen werk.

De journalist schrijft dat het bedaren van de interne machtsstrijd de grootste uitdaging wordt voor de nieuwe algemeen directeur. "Nu moet Koevermans, die eerder commercieel directeur was, misschien wel een nog grotere achterstand goedmaken. Zijn aanstelling wordt immers niet breed gedragen. Een deel van het Legioen ageert al fel tegen zijn aanstelling als de baas van Feyenoord. Daarnaast is de club intern verdeeld.

"Bij Feyenoord is de situatie van het juiste wiel kiezen al een tijdje aan de gang", gaat Gouka verder. "De Deen Frank Arnesen begint morgen officieel als nieuwe technisch directeur bij Feyenoord. De Scandinaviër was afgelopen week in Marbella vrijwel altijd in het gezelschap van zijn voorganger Sjaak Troost en president-commissaris Toon van Bodegom. Als het trio ging dineren, was dat opvallend genoeg zonder Mark Koevermans."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›