Update | Ook VI meldt: 'Feyenoord heeft Özyakup bijna binnen' 'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' Arnesen over eerste aanwinst: ''Hij geeft ons meer mogelijkheden'' OFFICIEEL | Feyenoord en Slowaakse spits ondertekenen contract Karsdorp blij bij rentree: ''Zit voor het eerst echt lekker in m'n vel''

'Nieuwe club meldt zich voor Vermeer': ''Hij ziet het helemaal zitten''

( 0 reacties)
'Nieuwe club meldt zich voor Vermeer': ''Hij ziet het helemaal zitten''

Kenneth Vermeer heeft een aanbieding op zak van Los Angeles FC. De Amerikaanse club wil de doelman van Feyenoord per direct wegplukken uit Nederland. 

Gisteren leek LA Galaxy de nieuwe werkgever van Vermeer te worden. "Maar het blijkt om Los Angeles FC te gaan. Een vertrek naar die club zou voor Vermeer zijn tweede avontuur in het buitenland betekenen. In januari 2018 verhuurde Feyenoord de keeper voor een half jaar aan Club Brugge. Verder kwam de doelman uit voor Ajax en Willem II", schrijft Voetbal International.

Ondanks dat Vermeer in Rotterdam de eerste keuze is onder de lat, staat hij niet onwelwillend tegenover een vertrek bij Feyenoord. "Vermeer zelf ziet een overstap naar de Verenigde Staten helemaal zitten en is in afwachting van de uiteindelijke beslissing van Feyenoord."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!