Update | Ook VI meldt: 'Feyenoord heeft Özyakup bijna binnen' 'Cambuur op jacht naar rechtsachter; Feyenoord werkt niet mee' Arnesen over eerste aanwinst: ''Hij geeft ons meer mogelijkheden'' OFFICIEEL | Feyenoord en Slowaakse spits ondertekenen contract Karsdorp blij bij rentree: ''Zit voor het eerst echt lekker in m'n vel''

Ayoub nog altijd gewoon Feyenoorder: ''Hetzelfde gevoel als vorig jaar''

( 0 reacties)
Ayoub nog altijd gewoon Feyenoorder: ''Hetzelfde gevoel als vorig jaar''

Yassin Ayoub is bezig met een vertrek uit Rotterdam, maar vooralsnog staat hij nog gewoon op het trainingsveld van Feyenoord. De middenvelder heeft nog geen nieuwe club weten te vinden.

"Omdat hij nog geen club heeft gevonden, dat is de reden waarom hij zich gewoon moest melden. Dan heb ik toch een beetje hetzelfde gevoel als een half jaar geleden, ook toen mocht hij weg, maar toen ging het uiteindelijk niet door. Ik ben benieuwd of dat deze transferwindow wel gaat gebeuren", zegt Sinclair Bischop in FC Rijnmond.

De journalist verwacht dat het alsnog wel tot een transfer komt voor Ayoub. "Voor de winterstop kwam hij nog wel sporadisch in actie. Hij heeft nog wel eventjes."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!