Van der Gijp over Jørgensen: ''Zijn vrouw is zwanger, hij niet''

1
Van der Gijp over Jørgensen: ''Zijn vrouw is zwanger, hij niet''

Nicolai Jørgensen speelt al een tijd ongelukkig bij Feyenoord. René van der Gijp zag hem afgelopen zondag ook weer ongelukkig spelen. En vraagt zich tijdens Veronica Inside hardop af wat de aanvalsleider mee bezig is.

"Als je wilt scoren in de Eredivisie maak je ze, maar je moet het willen.", zegt de analist. "Als ik kijk naar die spits van Feyenoord, ik weet niet wat hij aan het doen is. Zijn vrouw is zwanger, hij niet. Kom op, hoe loopt hij erbij."

De spits speelt al een aantal weken ongelukkig en volgens zijn trainer, Dick Advocaat, had het deels te maken met het feit dat zijn vrouw zwanger was. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Dec 2019 om 17:20
    Van der Gijp is wel een leuke gozer,maar hij slaat volgens mij de plank volledig mis met zijn opmerking over Jorgensen:Zijn vrouw is zwanger,hij niet.Als ik mij niet vergis is een eerdere zwangerschap van zijn vrouw niet goed gegaan.Dan kan ik mij Jorgensen wel voorstellen,dat hij zich ongerust maakt over deze zwangerschap.Ik wil alleen maar zegge,dat Van der Gijp eerst beter moet nadenken voordat hij zoiets zegt.Valt mij vies tegen van Rene.
zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›