Advocaat over Sinisterra: ''Daar zie je de kwaliteit van af druipen''

0
Advocaat over Sinisterra: ''Daar zie je de kwaliteit van af druipen''

De persconferentie na de wedstrijd Feyenoord-PSV was er een om blij van te worden. Advocaat was in zijn nopjes met het spel van zijn ploeg en zag een uitstekend Feyenoord dat steeds beter in vorm lijkt te komen.

"We willen zo graag, maar zitten in een periode waarin niet alles wil lukken. We hebben op de goeie momenten de goals gemaakt", opent Advocaat in gesprek met FOX Sports tijdens de persconferentie."We hadden er nog wel veel meer kunnen maken, maar PSV misschien ook", besluit Advocaat realistisch. 

Sinisterra speelde een zeer goede wedstrijd en had een groot aandeel bij de goals vandaag. Vooral de actie die de aanleiding was voor de eerste penalty was fantastisch: "Het is een jonge speler, hij moet nog wat volwassener worden, maar als je ziet die goal die hij vorige week maakt. Daar zie je de kwaliteit van af druipen".

De rol van Jørgensen was volgens Advocaat ook uitstekend. Hij bleek nuttig: "Het is belangrijk dat hij er bij is. Je merkt dat hij wel meer ritme nodig heeft." De trainer van Feyenoord is ook erg blij met Leroy Fer die eindelijk zijn draai aan het vinden is bij de club uit Rotterdam: "Ik vond dat Fer het echt fantastisch deed, dit was echt één van zijn beste wedstrijden."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›