Van der Heijden genoemd: ''Die zou dat bij FC Utrecht kunnen'' FOTO | Fer krijgt nieuw rugnummer bij Feyenoord 'Toch nog geen Bozenik vandaag, overgang uitgesteld' Fer: ''We weten dat we beter kunnen presteren en voetballen'' Tapia afwezig tegen Heracles; Twee spelers zijn op weg terug

Dumfries woest: ''De tweede penalty vind ik belachelijk''

( 0 reacties)
Dumfries woest: ''De tweede penalty vind ik belachelijk''

Denzel Dumfries snapt niks van de gegeven penalty in de tweede helft. Nick Viergever kreeg een bal tegen zijn hand en hij kon daar naar het schijnt toch wel heel weinig aan doen.

"We hebben genoeg kansen gehad, maar bij de tegengoals waren we niet scherp", aldus Dumfries meteen na de 3-1 nederlaag tegen Feyenoord in gesprek met FOX Sports. "De tweede penalty vind ik belachelijk. Hij heeft zijn arm langs zijn lichaam, heeft geen intentie om met de hand naar de bal te gaan en als je vanaf die afstand de bal tegen je arm krijgt lijkt het me niet dat je het expres doet."

"We hebben kansen gehad en moeten bij de goals gewoon scherper verdedigen", aldus Dumfries, die zelf in de fout ging bij de 2-0 van Feyenoord. "Dat mag niet gebeuren. Het is zonde, maar we moeten goed naar onszelf kijken." PSV speelt voor de winterstop nog twee wedstrijden. "We moeten alles geven en dan goed reflecteren wat er is gebeurd in de eerste seizoenshelft."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!