Sinisterra extatisch: ''Ik heb samen met mijn moeder gehuild''

0
Sinisterra extatisch: ''Ik heb samen met mijn moeder gehuild''

De afgelopen tijd is het Luis Sinisterra niet verkeerd afgegaan. Bij Feyenoord speelt hij weliswaar niet de pannen van het dak, maar is het alleraardigst. Goed genoeg zelfs, voor een uitnodiging voor de nationale ploeg van Colombia.

"Het was belangrijk dat ik het vertrouwen kreeg van de nieuwe coach die hier arriveerde (Jaap Stam, red.). Daardoor voelde ik dat ik hem moest laten zien wat ik waard was", vertelt Sinisterra in gesprek met Feyenoord TV. "En ik voelde dat met het vertrouwen wat ik kreeg, iedere wedstrijd opnieuw moest laten zien wat ik waard was. Elke minuut speeltijd die ik kreeg wilde ik laten zien wat ik waard was".

De uitnodiging voor het nationale elftal was het hoogtepunt van zijn carrière: "Het is een droom die werkelijkheid is geworden. En ook de uitkomst van de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt. Ik hoop op dezelfde weg door te gaan en ik weet dat er nog mooiere dingen aankomen." De oproep voor het Colombiaans elftal deed hem veel. "Het was een fantastisch bericht, met ontzettend veel emotie. Ik heb samen met mijn moeder gehuild. Maar dat waren tranen van geluk, waaraan je kunt zien dat al het goede werken zich heeft uitbetaald."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›