'Hij kan zich populair maken door het stadionplan af te schieten''

Met Frank Arnesen en Mark Koevermans is het bestuur van Feyenoord weer op orde. Sjaak troost lijk daarnaast terug te keren in de Raad van Commissarissen, maar dat is nog niet 100% zeker.

''Ze zeggen dat hij de garantie heeft dat hij weer terugkeert in de raad van commissarissen, maar volgens mij is niet iedereen het daar mee eens'', begint Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam bij Veronica Inside. ''Tenminste, niet zo makkelijk dat hij zomaar weer even terugkeert op de positie die hij bekleed heeft, want dat zou betekenen dat hij dan terugkeert op een positie waar hij moet beoordelen hoe hij het zelf heeft gedaan."

"Daar is nog wel wat frictie over of dat daadwerkelijk gaat gebeuren'', vervolgt Krabbendam. ''Ik geloof dat Van Bodegom, de voorzitter van de raad van commissarissen, het wel graag wil. Arnesen heeft ook al gezegd dat hij het wel prettig zou vinden als Troost terugkeert, want die weet nu ook hoe het is om technisch directeur te zijn. Maar er zijn ook wat mensen die daar wat minder enthousiast van worden."

Vervolgens hebben de mannen aan tafel het er ook nog over dat Koevermans in eerste instantie geen algemeen directeur wilde worden.  "Maar ineens wel, ja, ik snap niet waar die man aan begint, want voordat hij begon hingen er al spandoeken aan het stadion dat ze (Feyenoordsupporters - red.) het toch liever hadden dat hij het niet ging doen, maar ineens denkt hij het wel te kunnen'', zo vertelt Krabbendam. "Je komt overal weleens op terug, maar na een jaar is inderdaad vrij snel. Ik ben benieuwd: hij kan zich bij een deel van de aanhang in een keer heel populair maken door het stadionplan af te schieten.''

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do
25/04
Go Ahead Eagles
21:00
Feyenoord
zo
5/05
Feyenoord
20:00
PEC Zwolle
zo
12/05
NEC
14:30
Feyenoord
zo
19/05
Feyenoord
14:30
Excelsior
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 30 78 81
2 Feyenoord 30 54 72
3 FC Twente 30 26 60
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 30 7 48
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
Bekijk de hele stand