MATCHDAY: Feyenoord met de nodige wijzigingen in duel tegen PSV ''Hij kan zich populair maken door het stadionplan af te schieten'' Advocaat wil spits en middenvelder: ''Het liefst meer dan twee aankopen'' Feyenoord mag paar miljoen bijschrijven na Europees avontuur BREAKING | Verdonk niet naar Amerika; linksback langer bij Twente

Burger maakt vlieguren: ''Voor mezelf goed om weer minuten te maken''

( 0 reacties)
Burger maakt vlieguren: ''Voor mezelf goed om weer minuten te maken''

Wouter Burger speelde afgelopen weekend met Feyenoord Onder 19 en was belangrijk voor het elftal. De middenvelder maakte twee doelpunten en had daardoor groot aandeel in de 6-2 overwinning op sc Heerenveen.

Ook dinsdag de talentvolle Burger weer mee, nu tegen ADO Den Haag Onder 19. Het is een belangrijk duel voor de Rotterdammers. Zij moeten zich namelijk plaatsen voor de kampioenspoule en dat is belangrijk voor het hoogste jeugdteam.

"Toen ik dat hoorde, dacht ik: dan kan ik net zo goed zaterdag ook al meedoen", vertelt Burger in gesprek met Feyenoord TV. "Er zijn voor dit elftal nog belangrijke punten te behalen en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Bovendien is het voor mezelf goed om weer minuten te maken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›