MATCHDAY: Feyenoord met de nodige wijzigingen in duel tegen PSV ''Hij kan zich populair maken door het stadionplan af te schieten'' Advocaat wil spits en middenvelder: ''Het liefst meer dan twee aankopen'' Feyenoord mag paar miljoen bijschrijven na Europees avontuur BREAKING | Verdonk niet naar Amerika; linksback langer bij Twente

Voormalig Feyenoord-speler vertrekt als assistent van Koeman

( 0 reacties)
Voormalig Feyenoord-speler vertrekt als assistent van Koeman

Kees van Wonderen vertrekt bij de KNVB als assistent van bondscoach Ronald Koeman. De voormalig Feyenoorder heeft laten weten dat zijn ambities als trainer-coach niet volledig aansluiten op zijn werkzaamheden bij de KNVB.

"In mijn functie als assistent heb ik het gevoel dat ik onvoldoende mijn ei kwijt kan", vertelt Van Wonderen in gesprek met de website van de OnsOranje. "Daardoor merkte ik dat ik niet meer helemaal gelukkig was in mijn werk. Het besluit om te stoppen was moeilijk, maar in het belang van het team wilde ik daar niet langer mee wachten. Het is een prachtige periode geweest bij Oranje, waar ik met plezier op terugkijk."

Ronald Koeman betreurt het vertrek van de assistent. "Natuurlijk is het erg jammer dat Kees ons verlaat. Hij had vanuit zijn functie een goede inbreng in onze staf", vindt de bondscoach. "Maar als hij zelf aangeeft dat hij niet honderd procent happy is met zijn rol, dan is dat natuurlijk zijn eigen keuze. Ons volgend trainingskamp is volgend jaar maart. Dat geeft ons in ieder geval ruim de tijd een geschikte opvolger te vinden. Ik bedank hem voor zijn inbreng."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›