VIDEO: Sinisterra zet Dumfries te kijk en versiert penalty MATCHDAY: Feyenoord met de nodige wijzigingen in duel tegen PSV ''Hij kan zich populair maken door het stadionplan af te schieten'' Advocaat wil spits en middenvelder: ''Het liefst meer dan twee aankopen'' Feyenoord mag paar miljoen bijschrijven na Europees avontuur

KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen Vitesse en Feyenoord

( 0 reacties)
KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen Vitesse en Feyenoord

De KNVB heeft Paul van Boekel aangesteld om de wedstrijd tussen Vitesse en Feyenoord in goede banen te leiden. Het duel in Arnhem wordt zondagmiddag om 12.15 uur gespeeld. 

Van Boekel wordt in de De GelreDome bijgestaan door assistent-scheidsrechters Daniel Siebert en Christian Dobre. De KNVB heeft Joey Kooij aangewezen als vierde official. Jochem Kamphuis is aangesteld als VAR. Hij krijgt in Zeist assistentie van Sjoerd Nanninga.

Met Vitesse treft Feyenoord zondagmiddag de nummer negen van Nederland. de ploeg uit Arnhem verloor de afgelopen vijf wedstrijden in de Eredivisie en verkeert in een crisis. Ook trainer Leonid Slutskiy nam dit weekend ontslag. Feyenoord pakte uit de laatste vier Eredivisie-duels tien punten. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›