VIDEO: Sinisterra zet Dumfries te kijk en versiert penalty MATCHDAY: Feyenoord met de nodige wijzigingen in duel tegen PSV ''Hij kan zich populair maken door het stadionplan af te schieten'' Advocaat wil spits en middenvelder: ''Het liefst meer dan twee aankopen'' Feyenoord mag paar miljoen bijschrijven na Europees avontuur

Trainers maakten geen gebruik van Ayoub: ''Daar verbaasde hij zich over''

( 0 reacties)
Trainers maakten geen gebruik van Ayoub: ''Daar verbaasde hij zich over''

Yassin Ayoub maakte afgelopen zondag weer minuten bij Feyenoord. Bij de voormalige trainer Jaap Stam leek de middenvelder op een zijspoor te komen, maar bij Dick Advocaat krijgt Ayoub weer vertrouwen.

"Ik hoop al een tijdje dat ik minuten ging maken. De trainer vindt dat ik goed train, ik denk dat dit een beloning was. Ik ben blij dat ik steeds meer minuten ga maken. Ik ben hier nog niet klaar", vertelt hij in gesprek met Feyenoord TV.

De komst van Dick Advocaat hielp daarbij. "Hij verbaasde zich over het feit dat er geen gebruik werd gemaakt van mij onder de vorige trainers", zegt Ayoub eerlijk."Het belangrijkste is dat ik weer belangrijk wordt voor het team. Soms is voetbal wat het is en kan het niet altijd op een mooie manier. Het niet leuk voor het publiek, maar wel goed voor het vertrouwen."

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›