''Iedere wissel die hij pleegt is een verzwakking van het elftal''

0
''Iedere wissel die hij pleegt is een verzwakking van het elftal''

Johan Derksen is blij dat Nick Marsman een goede wedstrijd keepte bij Feyenoord. De doelman hield de Rotterdammers op de been in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen PEC Zwolle.

"Het was een hele zwakke keeper, bij Utrecht en Twente heeft hij er niks van gebakken, en ik vond het ontzettend leuk dat die jongen echt goed keepte bij Feyenoord", vertelt Derksen, die niet onder de indruk was van de ploeg uit Rotterdam. "Als je de wedstrijd ziet en je bent Feyenoordsupporter, dan ben je blij dat je met de hakken over de sloot met 1-0 van PEC Zwolle wint. Ze hebben gewoon een heel matig elftal en het is een wonder dat de kleine generaal al zoveel puntjes pakt, want het is niet veel soeps. "

Ook Eric Botteghin en Leroy Fer worden bekritiseerd door Derksen. "Die valt mij erg tegen", zegt hij bij Veronica Inside over de laatstgenoemde Feyenoorder. "Ik heb altijd gezegd: probeer daar een centrale verdediger van te maken. Hij heeft het lijf er voor, dan ziet hij het allemaal op zich afkomen. Op het middenveld kan hij het niet belopen."

Tafelgast Wim Kieft is het eens met Derksen. "En hij is ook zwaar. Hij is nu vijf maanden bezig, toch? Of hij heeft heel veel krachttraining gedaan, dat weet ik niet. Ik vond het vroeger een heel mooie speler: groot, mooi lichaam, goede uitstraling. Nu is het allemaal heel log." Dat Feyenoord de tweede helft minder werd, verbaast Derksen weinig. "Iedere wissel die hij pleegt is een verzwakking van het elftal, want Dick heeft niks op de bank zitten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›