VIDEO: Sinisterra zet Dumfries te kijk en versiert penalty MATCHDAY: Feyenoord met de nodige wijzigingen in duel tegen PSV ''Hij kan zich populair maken door het stadionplan af te schieten'' Advocaat wil spits en middenvelder: ''Het liefst meer dan twee aankopen'' Feyenoord mag paar miljoen bijschrijven na Europees avontuur

Stegeman furieus na bizar moment in De Kuip: ''Begrijp er niets van''

( 0 reacties)
Stegeman furieus na bizar moment in De Kuip: ''Begrijp er niets van''

John Stegeman wist niet wat hij meemaakte afgelopen zondag in De Kuip. PEC Zwolle kreeg een vrije trap, maar zijn spelers kwamen er niet uit wie mocht proberen te scoren. Steen, papier, schaar bood uitkomst.

"Ik heb het zelf niet gezien tijdens de wedstrijd, maar hoorde er later van", zegt Stegeman tegenover De Stentor. "Ik heb Vito en Thomas (Van Crooij en Lam, red.) direct gevraagd wat ze van plan waren. Ze vonden dat ook zij een goede vrije trap konden nemen."

"En omdat Gustavo (Hamer, red.) de vorige vrije trap niet had verzilverd, dachten ze een kans te maken", vervolgt Stegeman, die zag dat Hamer de vrije trap nam. "Gelukkig bepaalt Gustavo en hield hij voet bij stuk. Hij nam de vrije trap ook."

De oefenmeester van PEC Zwolle snapt niet dat zijn spelers aan steen, papier, schaar denken tijdens een wedstrijd. "Ik begrijp er niets van, de afspraken zijn helder. Ik heb de spelers erop aangesproken en ze hebben gezegd dat het niet meer zal voorkomen", aldus Stegeman.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›