VIDEO: Sinisterra zet Dumfries te kijk en versiert penalty MATCHDAY: Feyenoord met de nodige wijzigingen in duel tegen PSV ''Hij kan zich populair maken door het stadionplan af te schieten'' Advocaat wil spits en middenvelder: ''Het liefst meer dan twee aankopen'' Feyenoord mag paar miljoen bijschrijven na Europees avontuur

''Spelers die het team op sleeptouw moeten nemen, gaan mee in het verval''

( 0 reacties)
''Spelers die het team op sleeptouw moeten nemen, gaan mee in het verval''

Feyenoord won zondag van PEC Zwolle, maar het spel wat niet bijzonder. Ook Dennis van Eersel Sinclair Bischop, Sjoerd de Vos vonden de overwinning van de Rotterdammers magertjes.

Bischop ziet dat Feyenoord het lastig heeft als het simpel moet spelen als het minder gaat. Van Eersel voegt er aan toe: "En Fer en Berghuis, juist spelers van wie je verwacht dat ze het team op sleeptouw nemen, gaan mee in het verval."

Ook wedstrijdritme is een dingetje bij Feyenoord. Bischop noemt de grote kans van Jorgensen. "Zo'n kans als die van hem schiet iedereen er wel in", vertelt de analist van RTV Rijnmond. "Dit is het verhaal van Feyenoord de laatste jaren. Twee helften met twee gezichten. Je voelt het kantelen."

Er wordt ook nog even teruggeblikt op de overleden Pim Verbeek. Sjoerd de Vries: "Het is me opgevallen dat iedereen positief is over Pim Verbeek. Als ik de reacties zie op social media is er geen kwaad woord over hem. Echt bijzonder, en dat zie je dan ook terug tijdens zo'n minuut stilte met Advocaat die emotioneel is."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›