VIDEO: Sinisterra zet Dumfries te kijk en versiert penalty MATCHDAY: Feyenoord met de nodige wijzigingen in duel tegen PSV ''Hij kan zich populair maken door het stadionplan af te schieten'' Advocaat wil spits en middenvelder: ''Het liefst meer dan twee aankopen'' Feyenoord mag paar miljoen bijschrijven na Europees avontuur

Jong Feyenoord fors onderuit bij beloften van PEC Zwolle

( 0 reacties)
Jong Feyenoord fors onderuit bij beloften van PEC Zwolle

Jong Feyenoord heeft maandagmiddag ruim verloren van de beloften van PEC Zwolle. In Zwolle kwamen de Rotterdammers al gauw met 0-1 voor, maar uiteindelijk stond er toch een pijnlijke 4-1 nederlaag op scoreformulier. 

Voor het openingsdoelpunt was Splinter de Mooij verantwoordelijk. Dat deed de Feyenoorder na zes minuten al. Jarni Koorman zorgde twintig minuten later voor de gelijkmaker. Daarna was het diezelfde Koorman die Jong PEC Zwolle zelfs op voorsprong zette.

In de tweede helft breidde de ploeg uit Zwolle de voorsprong nog verder uit. Eerst maakte Mike van Duinen de 3-1, later zorgde Eliano Reijnders ook nog voor het vierde doelpunt.

Opstelling Jong Feyenoord: Evora, Huijgen, Van der Lubbe, Johnston, Veenvliet, Bouchataoui, Akdeniz, Zitman, Belarbi, De Mooij en Omgba.

Opstelling Jong PEC Zwolle: Mous, Bajselmani, Kersten, Doué, Dekono, Van den Belt, Bruns, Nakayama, Koorman, Westerman en Van Duinen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›