MATCHDAY: Feyenoord met de nodige wijzigingen in duel tegen PSV ''Hij kan zich populair maken door het stadionplan af te schieten'' Advocaat wil spits en middenvelder: ''Het liefst meer dan twee aankopen'' Feyenoord mag paar miljoen bijschrijven na Europees avontuur BREAKING | Verdonk niet naar Amerika; linksback langer bij Twente

Krabbendam: ''Er is veel werk te doen voor Frank Arnesen''

( 0 reacties)
Krabbendam: ''Er is veel werk te doen voor Frank Arnesen''

Het is voor Dick Advocaat niet makkelijk werken, dat is de conclusie van clubwatcher Martijn Krabbendam. Bij Feyenoord heeft de trainer nu vier wedstrijden gewonnen en twee gelijkgespeeld, nog ongeslagen dus.

Een knappe prestatie volgens Feyenoord-volger Krabbendam, die ziet dat Advocaat enkel en alleen voor resultaat gaat. "Het voetbal is niet altijd goed, maar dat zal Advocaat worst wezen", zegt de journalist van Voetbal International.

Frank Arnesen is nu aangesteld als nieuwe technisch directeur. Volgens Krabbendam een belangrijke zet: "Er is veel werk te doen voor Frank Arnesen. Je ziet de selectie met jongens die eigenlijk geen toekomst meer hebben, maar nog wel een doorlopend contract. Arnesen gaat in de winterstop al beginnen met Advocaat te helpen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›