Van der Meijde raadt speler aan: ''Daar houden ze wel van in De Kuip''

0
Van der Meijde raadt speler aan: ''Daar houden ze wel van in De Kuip''

FC Emmen maakte het PSV zondagavond erg lastig en pakte uiteindelijke een punt tegen de Eindhovenaren. Glenn Bijl was met een afgekeurd doelpunt, een assist en een rode kaart hoofdrolspeler. Andy van der Meijde is fan van de verdediger.

"Glenn Bijl. Wat een mannetje! Zo zie je ze niet veel", vertelt de voormalig profvoetballer bij VTBL. "Hij lijkt maling aan alles te hebben en lekker zijn ding te doen. FC Emmen - PSV was echt zíjn wedstrijd. Maakt-ie zijn mooiste goal ooit, wordt-ie afgekeurd, haha! Dat was overigens wel een teken dat hij echt goed kan voetballen. Hij zag heel snel waar de keeper stond en rondde het prachtig af. FC Groningen (de club die Bijl in 2017 naar Emmen liet gaan, red.) zal zich wel achter de oren krabben."

"Bijl had ook een goede assist op de gelijkmaker van Emmen. Of ik zijn overtreding op Donyell Malen niet al meteen rood vond? Hij haalde niet door toch? Volgens mij wilde hij juist op tijd stoppen, om hem niet vol te raken. Ik kan wel leven met die beslissing van scheidsrechter Dennis Higler. Bijl moet lekker naar FC Utrecht, als Sean Klaiber weggaat. Of Feyenoord! Waarom niet? Hij is een harde werker, die nooit opgeeft. Daar houden ze wel van in De Kuip", besluit Van der Meijde.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›