''Dat is een heel groot talent. Die moeten ze maar snel vastleggen''

0
''Dat is een heel groot talent. Die moeten ze maar snel vastleggen''

Dick Advocaat is erg te spreken over Orkun Kokcü. De trainer spreekt over een stormachtige ontwikkeling. Ook in het duel met PEC Zwolle was hij een van de beste spelers aan de zijde van de Rotterdammers. 

''Dat is een heel groot talent. Die moeten ze maar snel vastleggen. In de rust vertelde ik hem dat hij een goal ging maken, maar ik had geen gelijk dit keer. Het is een genoegen om naar hem te kijken", besluit de trainer optimistisch in gesprek met FOX Sports."

Advocaat zag echter een matige teamprestatie. ''De eerste helft was duidelijk voor ons en hadden we meer goals moeten maken. Dat gebeurt dan niet. We hadden een aantal prachtige aanvallen en controleerden de wedstrijd. Dat konden we de tweede helft niet volhouden, dan blijven ze zoeken naar een doelpunt en dat begrijp ik niet. Je kan ook het tempo eruit halen en zorgen dat je de momenten gaat zoeken. Ik vond dat we veel te snel balverlies leden en dan moet je er achteraan lopen. De tweede helft komen we daar goed mee weg.''

Afgelopen donderdag heeft Feyenoord een zware wedstrijd gespeeld tegen Rangers FC in de Europa League. Pijntjes zaten er bij de ploeg zeker in. ''Er zat er een aantal doorheen en dat is geen schande. Afgelopen donderdag hebben ze alles moeten geven, dus ik kan me best voorstellen dat je twee dagen later op een gegeven moment op bent,'' besluit advocaat.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›