Aanvoerder Berghuis kritisch: ''Ik vond de tweede helft wel echt slecht''

0
Aanvoerder Berghuis kritisch: ''Ik vond de tweede helft wel echt slecht''

Steven Berghuis was vandaag matchwinner. Feyenoord pakte de drie punten, maar de aanvaller is alles behalve tevreden met hoe het zijn ploeg vandaag afging. Naar eigen zeggen was het spel wat de Rotterdammers op de mat legden bij tijd en wijlen gewoon dramatisch.

De drie punten waren natuurlijk van belang, maar het spel is volgens de aanvaller soms wel zorgwekkend: "Want je mag nog wel kritisch zijn over met name de tweede helft", aldus Berghuis in gesprek met FOX Sports. "Ik weet niet wat er was. De veldbezetting was zo zwak in de tweede helft. Ik denk persoonlijk omdat we achterin twee man over hadden. Maar daar zijn beelden voor om er van te leren en er beter van te worden, maar ik vond de tweede helft wel echt slecht."

Feyenoord speelde in de eerste helft nog uitstekend. "We hebben toen veel kansen gecreëerd. We hadden ook veel lopende mensen. Alleen één goal is te weinig", beseft hij. Anderzijds kent hij ook de wisselvalligheid van zijn ploeg. "Dat lijkt me wel duidelijk. We hebben het daar gewoon moeilijk mee. We hebben fases in de wedstrijd waarin het best goed is, maar over de hele wedstrijd is dat niet genoeg. Wel genoeg om met 1-0 van Zwolle te kunnen winnen, maar als je met Feyenoord naar toe wil waar Feyenoord hoort moet dat veel beter."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›