MATCHDAY: Feyenoord met de nodige wijzigingen in duel tegen PSV ''Hij kan zich populair maken door het stadionplan af te schieten'' Advocaat wil spits en middenvelder: ''Het liefst meer dan twee aankopen'' Feyenoord mag paar miljoen bijschrijven na Europees avontuur BREAKING | Verdonk niet naar Amerika; linksback langer bij Twente

Marsman extatisch: ''Genieten, hier doe je het voor als voetballer''

( 0 reacties)
Marsman extatisch: ''Genieten, hier doe je het voor als voetballer''

Nick Marsman was misschien wel dé uitblinker van Feyenoord in de wedstrijd tegen PEC Zwolle. De doelman was uiterst belangrijk voor de Rotterdammers en pakte vele haast onmogelijke ballen. 

Marsman zelf is blij met de kansen die hij nu eindelijk krijgt: "Je wil gewoon graag spelen. Als je dan een wedstrijd mag spelen is dat natuurlijk fantastisch", begint hij in gesprek met FOX Sports.

Het was de tweede wedstrijd voor Marsman deze week. "Ik dacht de eerste helft weer, daar gaan we weer, niks te doen en dan zal er straks eentje invliegen." De doelman vond het prachtig om in de Kuip te mogen spelen. "Genieten, hier doe je het voor als voetballer. Dan beleef je het een beetje in een roes."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›