VIDEO| Samenvatting: Berghuis leidt Feyenoord langs PEC Zwolle

Vandaag is het Feyenoord in haar eigen Kuip gelukt om PEC Zwolle te verslaan, zij het niet met overtuigende cijfers. De Rotterdammers wonnen met 1-0 en mogen daardoor weer naar boven kijken in de Eredivisie.

Feyenoord was vanaf begin af aan de bovenliggende partij. Na een aantal goede kansen was het Berghuis die de score opende. In de 23ste wist hij het net te vinden op aangeven van Tyrell Malacia. Ook in de rest van de eerste helft krijgt Feyenoord genoeg kansen om de score uit te bouwen. Dit lukt de Rotterdammers echter niet waardoor 1-0 de ruststand is.

Na de rust zijn de Rotterdammers echter een stuk minder dan ervoor. PEC daarentegen speelt een stuk beter en krijgt ook goede kansen op de gelijkmaker. Deze komt er niet. Nog vlak voor tijd kan Berghuis zijn tweede maken, maar dit verzuimt hij. Na hangen en wurgen wint Feyenoord met 1-0.