Van Persie: ''Gelukkig hoef ik ze niet te beoordelen, het is mijn club''

0
Van Persie: ''Gelukkig hoef ik ze niet te beoordelen, het is mijn club''

Robin van Persie is eerlijk dat hij teleurgesteld is in de prestaties van Feyenoord. De voormalig spits kijkt echter niet meer als Feyenoorder naar de resultaten, maar als supporter van de club.

"Feyenoord is mijn club. Gelukkig is het niet mijn rol om ze te beoordelen. Dat kan ik ook niet", zegt Van Persie in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik heb ze vier keer live zien spelen, vaak Europees. Ik ben bij twee trainingen geweest. Die waren eerlijk gezegd heel goed. Het is mijn rol niet om ze kritisch te benaderen. Dat wil ik ook niet, omdat het m'n club is. Ik kijk momenteel als fan naar de club.

Van Persie houdt zich voornamelijk bezig als analist van het Engelse voetbal. Hij is blij dat hij zich kan beperken tot de Premier League. "Het is niet dat ik mijn mening moet geven. Als iemand binnen de club mijn mening vraagt geef ik ze liever direct mijn versie van het verhaal", aldus de voormalig international.

"Ik heb contact met de jongens en met Cor en Dick (Pot en Advocaat, red.). Dan hebben we het over van alles. Ik denk dat het chiquer is om dat binnenskamers te houden, omdat het mijn club is. Ik heb geen zin dat er straks quotes over de jongens tevoorschijn komen. Ik ken ze goed en weet dat ze goed kunnen voetballen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!