MATCHDAY: Feyenoord met de nodige wijzigingen in duel tegen PSV ''Hij kan zich populair maken door het stadionplan af te schieten'' Advocaat wil spits en middenvelder: ''Het liefst meer dan twee aankopen'' Feyenoord mag paar miljoen bijschrijven na Europees avontuur BREAKING | Verdonk niet naar Amerika; linksback langer bij Twente

Arnesen: ''Een klimaat waarin ik succesvol denk te kunnen zijn''

( 0 reacties)
Arnesen: ''Een klimaat waarin ik succesvol denk te kunnen zijn''

Frank Arnesen wordt de nieuwe technisch directeur van Feyenoord. Dat maakte de club woensdagmiddag bekend. De 63-jarige Deen zal vanaf januari 2020 in dienst treden en heeft er zin aan.

"Feyenoord is natuurlijk een prachtige club, maar niet alleen daarom kijk ik ernaar uit in Rotterdam aan de slag te gaan", vertelt Arnesen op de website van Feyenoord. "Het moment voelt gewoon goed. De basis en een flink aantal randvoorwaarden voor het bedrijven van topsport zijn de laatste jaren op orde gebracht."

Arnesen wijst op de nieuwe accommodaties voor het eerste elftal en voor de jeugdopleiding. "Bovendien proef je bij iedereen die je spreekt dat de mensen veranderingsgezind zijn, in die zin dat ze open staan voor nieuwe ideeën en impulsen. Dat is een klimaat waarin ik graag werk en succesvol denk te kunnen zijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›