''Hopelijk dat Feyenoord in een later stadium alsnog meedoet''

0
''Hopelijk dat Feyenoord in een later stadium alsnog meedoet''

Willem II is begonnen met een project om oud-spelers een plek te bieden om er behalve hun eenzaamheid ook het eventuele lijden aan Alzheimer te verzachten. ADO Den Haag, PSV en VVV-Venlo zijn met soortgelijke projecten bezig. Feyenoord heeft andere prioriteiten.

"Ik ben met de managers van de maatschappelijke takken van Excelsior, Sparta en Feyenoord bij de Rotterdamse wethouder Sven de Langen geweest. De medewerker van Feyenoord gaf daarbij aan dat er heel veel op zijn club afkomt en dat ze echt keuzes moeten maken waarop ze willen inzetten. En dat zijn niet de ouderen", vertelt initiatiefnemer Arjen Pijfers in gesprek met Voetbal International.

"Vreselijk jammer en een gemiste kans wat mij betreft, maar het is niet anders. Sparta en Excelsior gaan nu samen aan de slag. Hopelijk dat Feyenoord in een later stadium alsnog meedoet. Want zo’n club, die bij zoveel mensen zo diep verankerd zit, en dan ook nog in Rotterdam-Zuid waar de problematiek onder ouderen enorm is, is natuurlijk bij uitstek geschikt voor dit project."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!