'Alavés wil af van Guidetti, Feyenoord weet afkoopprijs'

0
'Alavés wil af van Guidetti, Feyenoord weet afkoopprijs'

John Guidetti is succesvol geweest in het Feyenoord-shirt, maar daarna heeft de spits weinig gepresteerd. Wellicht biedt een terugkeer in De Kuip een oplossing voor de Zweed. Dat meldt Voetbal International.

"Stoke City, Celtic, Celta de Vigo en Alavés: het zijn niet direct de clubs die het meest tot de verbeelding spreken. Guidetti liet er, mede door terugkerende blessures, ook geen onuitwisbare indruk achter. Financieel heeft hij niets te klagen gehad, de laatste jaren. De Zweed tekende bij binnenkomst steeds langlopende contracten, waarmee hij zijn toekomst veilig stelde."

Het blad gaat verder: "Zijn situatie bij Alavés is op dit moment echter tekenend. Verspreid over vijf wedstrijden kreeg Guidetti nog geen honderd minuten de gelegenheid zijn team van dienst te zijn. De club wil het liefst van hem af, maar wil volgens Guidetti een fors deel terugzien van de 4 miljoen euro die het in hem investeerde bij binnenkomst. De grote vraag is wie geld op tafel wil leggen."

Maandag scoorde de spits tegen de Faeröer Eilanden als invaller bij Zweden. Guidetti: "Ik kan niet ontkennen dat ik me een paar kilo lichter voel. Iedereen weet dat ik van dit land houd en van deze stad. Het is geweldig om waardering te voelen en dat terug te kunnen betalen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!