Feyenoord stelt financieel directeur aan: ''Grote stappen zetten'' OFFICIEEL | Arnesen naar Feyenoord: ''Blik op het cv zegt genoeg'' Koeman waarschuwt spelers richting EK: ''Het wordt een strijd'' KNVB maakt arbiter voor duel tussen FC Groningen en Feyenoord bekend 'Alavés wil af van Guidetti, Feyenoord weet afkoopprijs'

Van de Looi voorspelt: ''Feyenoord zou wel een optie kunnen zijn''

( 0 reacties)
Van de Looi voorspelt: ''Feyenoord zou wel een optie kunnen zijn''

Bryan Linssen speelt tegenwoordig bij Vitesse, maar heeft ook jaren bij FC Groningen gevoetbald. Jong Oranje-bondscoach Erwin van de Looi zag hem in Groningen binnenkomen.

"Bij mij speelde hij meestal als buitenspeler en het was geen speler die vanaf de flank alleen maar een voorzet gaf, maar juist zelf voor rendement zorgde", vertelt Van de Looi in gesprek met De Telegraaf. "Bryan is een slimme speler, die een heel goed gevoel heeft voor het moment waarop hij de zestien in moet komen en ook vaak goed staat voor de afvallende bal. Dat is geen toeval."

De bondscoach ziet nog wel een overstap voor Linssen. "Ajax en PSV zijn niet aan de orde. Die zullen niet snel een speler van 29 gaan halen. Feyenoord zou wel een optie kunnen zijn. In dit Feyenoord speelt hij zo mee. Maar misschien is een buitenlands avontuur wel wat voor hem na zoveel jaar in Nederland.

"Bryan is sowieso een jongen die een beetje getriggerd moet worden. Dan is hij op zijn best. Een stapje hoger zou daarom niet slecht zijn voor hem. Ik vind hem een ideale speler voor de Duitse competitie. Hij kan goed lopen, wil hard werken, kan ruimtes bestrijken en pikt zijn goals mee. In Duitsland zou hij heel goed passen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›