Feyenoord stelt financieel directeur aan: ''Grote stappen zetten'' OFFICIEEL | Arnesen naar Feyenoord: ''Blik op het cv zegt genoeg'' Koeman waarschuwt spelers richting EK: ''Het wordt een strijd'' KNVB maakt arbiter voor duel tussen FC Groningen en Feyenoord bekend 'Alavés wil af van Guidetti, Feyenoord weet afkoopprijs'

Feyenoord schiet niet heel veel op met gelijkspel tegen Young Boys

( 0 reacties)
Feyenoord schiet niet heel veel op met gelijkspel tegen Young Boys

Feyenoord heeft donderdagavond in De Kuip gelijkgespeeld tegen Young Boys. De Rotterdammers kwamen tegen de Zwitsers op voorsprong, maar hielden dat niet vast. 

De formatie van Dick Advocaat schoot uit de startblokken. Binnen twintig minuten kon Steven Berghuis Feyenoord namelijk al op voorsprong zetten, vanuit een strafschop. Ridgeciano Haps was eerder bij de bal en werd gevloerd door Jordan Lotomba. Daarna verzaakte Feyenoord en begon het slordiger te spelen. Datzelfde gebeurde echter met Young Boys. 

Feyenoord leek niet meer in de problemen te komen, maar een kwartier voor tijd was het toch raak. De thuisploeg kwam er snel uit, maar verloor de bal. Uit de daarop volgende counter maakte Marvin Spielmann de 1-1. Edgar Ié blesseerde zich daarbij overigens, waardoor het achterin nóg verder open kwam te liggen.  

De stand in de groep van Feyenoord ziet er als volgt uit. Young Boys gaat aan kop, met zeven punten. Daarachter volgen de Rangers, met eveneens zeven punten. Feyenoord staat nu derde, met vier punten. FC Porto staat laatste, met eveneens vier punten. Overwintering voor Feyenoord wordt dus lastig na het gelijkspel, maar is niet onmogelijk. 

Opstelling Feyenoord: Vermeer, Karsdorp, Ié (73' Senesi), Van der Heijden, Haps; Tapia, Toornstra, Kökcü, Berghuis, Jörgensen, Sinisterra (73' Larsson).
 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›