Feyenoord-supporters maken 10 meter breed spandoek voor omgekomen Rico

0
Feyenoord-supporters maken 10 meter breed spandoek voor omgekomen Rico

Fanatieke Feyenoord-fans hebben een tien meter breed spandoek voor Rico Jansen gemaakt. Jansen was Feyenoord-fan in hart en nieren, maar kwam in de nacht van 26 op 27 oktober om het leven bij een scooterongeluk. Het spandoek wordt ontrold tijdens de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Zoals gewoonlijk wordt het doek in de twaalfde minuut getoond aan de mede-supporters. Welke tekst er op het spandoek staat, blijft vooralsnog geheim. Enkele familieleden en vrienden van Rico zullen de supporters aanwezig zijn in Vak S.

"Rico was een fanatieke supporter, thuis of uit, hij was er altijd bij", begint Coen Eekman, vriend van Rico en een van de makers van het spandoek. "We gingen met een groep samen naar de wedstrijden. Zo zijn we met Rico naar Glasgow en Bern geweest. We dronken rond de wedstrijden van Feyenoord altijd een biertje met elkaar en hebben in 2017 gezamenlijk het kampioenschap gevierd."

Eekman was ook aanwezig op de avond van het overlijden van Jansen. "De zaterdagavond voor zijn overlijden waren we ook met Rico bij een housewarming-feestje. De volgende dag zouden we bij hem Ajax-Feyenoord kijken. We zijn enorm geschrokken van het ongeluk. Met het spandoek willen we hem herdenken in de Kuip", aldus Eekman.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›