'Serie A-club gaat voor Wijnaldum; miljoenenbod in de maak' Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs'' El Ahmadi over terugkeer naar Feyenoord: ''Zeker een optie'' ''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt'' 'Ondernemers denken aan derde ring in plaats van Feyenoord City'

''De competitie is allang naar de filistijnen natuurlijk''

0
''De competitie is allang naar de filistijnen natuurlijk''

André Stafleu speelde in het seizoen 1983/84 in het team met Johan Cruijff. Dinsdagavond was hij aanwezig bij de boekpresentatie van het het boek Het laatste seizoen, het andere gezicht van Cruijff, van schrijver Arthur van den Boomgaard. Stafleu volgt de verrichtingen van het huidige Feyenoord op de voet.

"Er zit in een wedstrijd een heel erg groot verval", vertelt voormalige speler van de Rotterdammers. "Ik denk toch dat dat mentaal is, iets anders kan ik me niet voorstellen. En geen leiders in het team", voegt Stafleu er nog aan toe. "Als ze die hadden konden zij dat compenseren met een goed verhaal."

Stafleu vindt niet dat Feyenoord-trainer Jaap Stam spelers rust moet geven. "Je moet geen spelers gaan sparen. De competitie is allang naar de filistijnen natuurlijk. Dan zou ik maar proberen in de Europa League leuk door te gaan."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!