Feyenoord stelt financieel directeur aan: ''Grote stappen zetten'' OFFICIEEL | Arnesen naar Feyenoord: ''Blik op het cv zegt genoeg'' Koeman waarschuwt spelers richting EK: ''Het wordt een strijd'' KNVB maakt arbiter voor duel tussen FC Groningen en Feyenoord bekend 'Alavés wil af van Guidetti, Feyenoord weet afkoopprijs'

''De competitie is allang naar de filistijnen natuurlijk''

( 0 reacties)
''De competitie is allang naar de filistijnen natuurlijk''

André Stafleu speelde in het seizoen 1983/84 in het team met Johan Cruijff. Dinsdagavond was hij aanwezig bij de boekpresentatie van het het boek Het laatste seizoen, het andere gezicht van Cruijff, van schrijver Arthur van den Boomgaard. Stafleu volgt de verrichtingen van het huidige Feyenoord op de voet.

"Er zit in een wedstrijd een heel erg groot verval", vertelt voormalige speler van de Rotterdammers. "Ik denk toch dat dat mentaal is, iets anders kan ik me niet voorstellen. En geen leiders in het team", voegt Stafleu er nog aan toe. "Als ze die hadden konden zij dat compenseren met een goed verhaal."

Stafleu vindt niet dat Feyenoord-trainer Jaap Stam spelers rust moet geven. "Je moet geen spelers gaan sparen. De competitie is allang naar de filistijnen natuurlijk. Dan zou ik maar proberen in de Europa League leuk door te gaan."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›