Stam dacht aan ontslag: ''Dan schiet dat wel even door je hoofd''

0
Stam dacht aan ontslag: ''Dan schiet dat wel even door je hoofd''

Jeremiah St. Juste werd afgelopen transferzomer verkocht aan FSV Mainz. Een overstap waar Feyenoord-trainer Jaap Stam niet op had gerekend. De oefenmeester had nog verschillende plannen met de verdediger.

"Daar heb ik echt flink van gebaald", vertelt Stam in gesprek met Voetbal International. "Jerry is een goede speler, in wie in mijn ogen bovendien nog veel rek zit en die als back én centraal kan spelen. Hem had ik er als trainer om die reden natuurlijk graag bij gehouden. Het ging allemaal ook heel snel. Ik hoorde het op de dag voordat-ie ging."

"Sjaak zei dat het een bod was dat de club om economische redenen niet kon weigeren en dat het geld vervolgens ook maar beperkt kon worden gebruikt om versterkingen te halen. Dat beeld was me door de vorige leiding niet zo geschetst."

De trainer dacht er zelfs eventjes over na om te stoppen. "Als de afspraken ineens anders worden dan ze waren, schiet dat wel even kort door je hoofd, ja. Maar tegelijkertijd was ik net begonnen met die groep en hen wilde ik niet zomaar in de steek laten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›