Feyenoord op kunstgras: ''Dan zal Senesi er wel aan gewend zijn''

0
Feyenoord op kunstgras: ''Dan zal Senesi er wel aan gewend zijn''

Joop Hiele speelde in het seizoen 1983/84 in het team met Johan Cruijff. Dinsdagavond was hij aanwezig bij de boekpresentatie van het het boek Het laatste seizoen, het andere gezicht van Cruijff, van schrijver Arthur van den Boomgaard. Hiele volgt de verrichtingen van het huidige Feyenoord op de voet.

De voormalige speler van de Rotterdammers ziet een gebrek aan mentaliteit. "Het heeft met bepaalde kwaliteiten te maken die het team niet heeft. Of wel heeft, maar dat ze zodanig zichzelf laten blokkeren dat het er niet uitkomt." 

"Maar dat is niet iets van dit jaar", zegt Hiele over de tegenvallende resultaten in gesprek met RTV Rijnmond. "De afgelopen jaren, buiten het kampioensjaar waar alle puzzelstukjes toevallig wel goed vielen, was het een komen en gaan van resultaten geweest."

Donderdag wacht Young Boys in de Europa League. "Nu met die kunstgrasmat van Young Boys moet je als trainer keuzes gaan maken. Ik ga er vanuit dat ze de hele week al op kunstgras trainen om te wennen. Dan zal Senesi er ondertussen wel aan gewend zijn. Met Jørgensen moet je kijken hoe fit hij is of zijn lichaam dat wel kan hebben en of je dat risico wil nemen ten opzichte van de competitie."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›