Feyenoord stelt financieel directeur aan: ''Grote stappen zetten'' OFFICIEEL | Arnesen naar Feyenoord: ''Blik op het cv zegt genoeg'' Koeman waarschuwt spelers richting EK: ''Het wordt een strijd'' KNVB maakt arbiter voor duel tussen FC Groningen en Feyenoord bekend 'Alavés wil af van Guidetti, Feyenoord weet afkoopprijs'

Vrees voor 'rampzalig Feyenoord-seizoen': ''Ik houd mijn hart vast''

( 0 reacties)
Vrees voor 'rampzalig Feyenoord-seizoen': ''Ik houd mijn hart vast''

Het seizoen van Feyenoord verloopt tot dusver dramatisch en het is nog maar de vraag of trainer Jaap Stam zijn ploeg uit het slop weet te trekken. De Rotterdammers bezetten momenteel de tiende plek in de Eredivisie en dat doet pijn, ook bij enkele oud-spelers.

"De jongens die zich in de pers voordoen als leiders moeten ook op het veld gaan opstaan. Dat doen ze niet. En dan doel ik niet alleen op Steven Berghuis, er zijn wel meer jongens die meer kunnen brengen", stelt Joop Hiele in gesprek met de NOS.

Peter Houtman weet niet of Feyenoord nog wat klaarspeelt dit seizoen. "Tuurlijk, het zou best nog rechtgetrokken kunnen worden, maar je hebt al een dusdanige achterstand dat heel veel mensen hier bang zijn voor een rampzalig seizoen", vult hij aan. Ben Wijnstekers deelt die mening. "Ik houd mijn hart vast."

Hiele denkt dat Feyenoord hetzelfde moet doen als enkele jaren geleden. "In het eerste jaar dat Giovanni van Bronckhorst hier trainer was, werd er met Dick Advocaat een kapitein bijgezet. Ook toen ging het niet jofel", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›