Feyenoord Academy en FC ’s-Gravenzande tekenen voor drie extra jaren

0
Feyenoord Academy en FC ’s-Gravenzande tekenen voor drie extra jaren

Feyenoord Academy heeft de partnerovereenkomst met FC 's-Gravenzande verlengd. De twee clubs hebben een nieuwe verbintenis voor drie seizoenen getekend. Hiermee blijven de clubs sowieso tot medio 2022 samenwerken.

FC ’s-Gravenzande is een club in opbouw en speelt momenteel in de Hoofdklasse. "Wij zijn op dit moment echt aan het bouwen", vertelt Ron van Meerten, technisch manager van FC ’s-Gravenzande, op de website van Feyenoord. "Momenteel heeft de club drie full-timers in dienst en we hopen in de toekomst naar een nog hoger niveau toe te groeien met onze volledige vereniging. Het partnerschap met Feyenoord helpt ons daar enorm bij."

"Het is ook de uitstraling van Feyenoord die op onze vereniging afstraalt", zegt hij. "Het is goed dat een club als Feyenoord zich op deze manier laat zien in het Westland. De netwerkbijeenkomsten zijn van een hoog niveau en daar leren wij een hoop, met name ook van andere partners van Feyenoord Academy. De persoonlijke benadering spreekt ons daarbij enorm aan."

Met deze samenwerking probeert Feyenoord te helpen bij de ontwikkeling van het Nederlandse voetbal. Bijvoorbeeld voeding, videoanalyse en medische begeleiding wordt via workshops en demonstraties gedeeld met de coaches en kaderleden van topamateurverenigingen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 27 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›