Bozenik schiet Feyenoord in extremis naar zege in spektakelstuk MATCHDAY: Feyenoord mist Jorgensen in duel met PEC Zwolle De Boer teleurgesteld: ''Hij brengt eigenlijk veel te weinig'' VIDEO | Onrust op de tribunes na afloop van SC Heerenveen - Feyenoord Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend

Summerville: ''Ik moet een mix worden van die oude en nieuwe Cry''

( 0 reacties)
Summerville: ''Ik moet een mix worden van die oude en nieuwe Cry''

Cry(sencio) Summerville maakt indruk bij ADO Den Haag. De Feyenoord-huurling speelde al vijf wedstrijden voor de Hagenezen. De buitenspeler wil investeren in zichzelf de komende tijd.

Dit seizoen koos Summerville voor een avontuur bij ADO. "Ik zeg heel eerlijk: alles wat buiten Feyenoord is, voelt als ver weg", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Maar ik ben ervan overtuigd dat dit het beste is voor me."

"Ik moet me ontwikkelen, zoals ik dat in de voorbereiding bij Feyenoord ook heb gedaan. Toen ik was teruggekomen van mijn huurperiode bij FC Dordrecht, vonden ze me een andere Cry. Ik was efficiënter geworden. Vroeger ging het me alleen om de actie. De actie én het rendement, dat is de stap die ik moet maken. Ik moet een mix worden van die oude en nieuwe Cry", aldus de aanvaller. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›