Bozenik schiet Feyenoord in extremis naar zege in spektakelstuk MATCHDAY: Feyenoord mist Jorgensen in duel met PEC Zwolle De Boer teleurgesteld: ''Hij brengt eigenlijk veel te weinig'' VIDEO | Onrust op de tribunes na afloop van SC Heerenveen - Feyenoord Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend

''Het moet natuurlijk wel gaan om een man die er gelijk staat''

( 0 reacties)
''Het moet natuurlijk wel gaan om een man die er gelijk staat''

Sjaak Troost presenteerde Marcos Senesi afgelopen transferzomer. Van de verdediger werd veel verwacht, maar tot op de dag van vandaag speelde hij nauwelijks. Voetbal International-journalist Tom Knipping snapt, kijkend naar de prijs die voor de verdediger betaald is, weinig van.

"We moeten zestien jaar terug om een speler te vinden voor wie Feyenoord zeven miljoen betaalde: Danko Lazovic in 2003", zegt Knipping in zijn column. "Commissaris Troost ging afgelopen zomer even technisch beleid doen en betaalde prompt het hoogste bedrag in zestien jaar voor Marcos Senesi."

"Maar kennelijk is deze Argentijn niet eens goed genoeg om de falende Eric Botteghin te vervangen. Wanneer Feyenoord zijn financiële grenzen opzoekt voor een verdediger, moet het natuurlijk wel gaan om een man die er meteen staan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›