''Feyenoord is een mijnenveld met laag overvliegende bommenwerpers''

0
''Feyenoord is een mijnenveld met laag overvliegende bommenwerpers''

Jaap Stam lijkt volgens Sjoerd Mossou het volgende slachtoffer te worden van de bestuurlijke chaos die er heerst bij Feyenoord. De trainer kan op niemand terugvallen en degenen die verantwoordelijk waren voor zijn komst hebben De Kuip achter zich gelaten.

"In zijn eerste maanden trok hij bovendien stug van leer tegen de wanorde op de burelen. Stuurs en stoïcijns trok Stam zijn eigen plan, ging geen strijdje uit de weg, verdedigde verbeten zijn eigen territorium", schrijft Mossou in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

"Maar nu de resultaten tegenvallen, is het wachten op de rekening. Dirk Kuyt is niet te bescheiden om alvast prominent op zijn eigen skyboxbalkonnetje te gaan zitten, vol in het zicht. Wie werkelijk de baas is, is ondertussen een raadsel. Als er al iets regeert in de Kuip, dan zijn het de gebroeders boos en radeloos."

Daarbij was Stam ook nog eens niet de eerste keuze voor Feyenoord. "Je zou haast vergeten dat Dick Advocaat oorspronkelijk de nieuwe trainer had moeten worden, als opvolger van Giovanni van Bronckhorst. Dat gebeurde niet, want het idee alleen al veroorzaakte woede en heibel in tent. Toen niemand anders vervolgens wilde of kon, werd het Jaap Stam, die amper was begonnen bij PEC Zwolle", vervolgt hij.

"Feyenoord is als een mijnenveld met laag overvliegende bommenwerpers, Jaap Stam is de volgende die er tussendoor probeert te rennen. De vraag is zo onderhand niet meer wie Feyenoord moet gaan redden, maar wie er nog zo gek is het te proberen", aldus Mossou.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›