Bozenik schiet Feyenoord in extremis naar zege in spektakelstuk MATCHDAY: Feyenoord mist Jorgensen in duel met PEC Zwolle De Boer teleurgesteld: ''Hij brengt eigenlijk veel te weinig'' VIDEO | Onrust op de tribunes na afloop van SC Heerenveen - Feyenoord Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend

Derksen kraak selectie Feyenoord: ''Kan Jaap niets aan doen''

( 0 reacties)
Derksen kraak selectie Feyenoord: ''Kan Jaap niets aan doen''

Johan Derksen denkt niet dat de wisselvalligheid van Feyenoord aan Jaap Stam ligt. De analist van Veronica Inside denkt dat de oefenmeester gewoon te weinig kwaliteit in de selectie heeft.

"Die wisselvalligheid blijft het hele seizoen zo, dat is gebrek aan kwaliteit", zegt Derksen tijdens de uitzending. "Daar kan Jaap (Stam red.) helemaal niets aan doen. Hij had met PSV ook van VVV gewonnen, en met Ajax ook van ADO gewonnen had."

Talkhost Wilfred Genee merkte op dat Stam erg onrustig is langs de lijn. Derksen: "Jaap heeft zichzelf nog niet helemaal onder controle, maar dat is zijn onervarenheid. Hij moet een beetje rustiger worden langs de lijn. Zijn lichaamstaal verklapt precies zijn gemoedstoestand."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›