Van der Heijden genoemd: ''Die zou dat bij FC Utrecht kunnen'' FOTO | Fer krijgt nieuw rugnummer bij Feyenoord 'Toch nog geen Bozenik vandaag, overgang uitgesteld' Fer: ''We weten dat we beter kunnen presteren en voetballen'' Tapia afwezig tegen Heracles; Twee spelers zijn op weg terug

Fortuna gaat camerabeelden bekijken: ''Proberen ze te achterhalen''

( 0 reacties)
Fortuna gaat camerabeelden bekijken: ''Proberen ze te achterhalen''

De politie is een zoektocht gestart naar mensen die betrokken zijn geweest bij een vechtpartij rond de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord.

Fortuna-directeur Ivo Pfennings vertelt in gesprek met De Limburger dat deze ongeregeldheden bijna niet te voorkomen zijn. "Je doet er alles aan, maar er zitten tussen lokale mensen ook supporters van Ajax, PSV of Feyenoord."

Als een dergelijk incident dan ook plaatsvindt tijdens de wedstrijd, is het nog maar de vraag op ingrijpen verstandig is. "Dat werkt vaak averechts. In dit geval is besloten niet in te grijpen, omdat het eigenlijk de hele wedstrijd goed ging. Dat het aan het einde alsnog escaleerde, kwam onverwacht."

Fortuna beschikt over camerabeelden en gaat op zoek naar de daders. "We proberen ze aan de hand van hun kleding te herkennen en zo te achterhalen wie het waren." Uiteindelijk zou een stadionverbod een logisch gevolg zijn.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!