''Feyenoord is gewoon geen echte topclub meer, dat zie je in alles''

0
''Feyenoord is gewoon geen echte topclub meer, dat zie je in alles''

Feyenoord tikte op bezoek bij Fortuna Sittard geen moment het niveau aan dat het enkele dagen daarvoor tegen FC Porto haalde. In Limburg gingen de Rotterdammers met maar liefst 4-2 onderuit. 

"De kwaliteit om goed te kunnen voetballen, maar ook de kwaliteit om na een Europese superprestatie niet door de ondergrens te zakken in Sittard en je team daar gemotiveerd naar de winst te spelen", schrijft oud-profvoetballer Geert-Arend Roorda in zijn column voor de Leeuwarder Courant. "Die kwaliteit heeft de selectie van Jaap Stam niet."

"Feyenoord is gewoon geen echte topclub meer. In alles zie je dat terug", vervolgt hij. "Ze hebben geen algemeen directeur en niemand wil dat kennelijk worden. Er is geen technisch directeur en ook niemand van enig aanzien wil dat zijn in Rotterdam-Zuid. De talenten van Feyenoord spelen nietszeggende potjes op maandagavond om zich voor te bereiden op Feyenoord 1. Terwijl de talenten van Ajax, AZ en PSV om het echie spelen tegen de Graafschap, NAC en Go Ahead Eagles."

"Ze belemmeren de ontwikkeling van kwaliteit en financieel rendement van je jeugdopleiding ernstig. Feyenoord moet zich wenden tot de ‘Vrienden van Feyenoord’ om een fatsoenlijke middenvelder te halen om zich te verlossen van het veteranentempo van de allang door de club zelf afgeschreven Renato Tapia", aldus Roorda.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›