Mossou niet verbaasd door Feyenoord: ''Gek dat we dit gek vinden''

0
Mossou niet verbaasd door Feyenoord: ''Gek dat we dit gek vinden''

Sjoerd Mossou was allesbehalve verbaasd toen hij zag dat Feyenoord enkele dagen na de knappe zege op FC Porto, afgelopen weekend onderuit ging op bezoek bij laagvlieger Fortuna Sittard. Het is niet de eerste keer dat de Rotterdammers een prachtige overwinning afwisselen met gênante nederlagen.

"Het is gek dat we dit gek vinden", zegt Mossou aan tafel bij Voetbalpraat op FOX Sports. "De kern is dat Feyenoord te veel subtopspelers heeft. En volgens mij is het een kenmerk van subtopspelers dat ze niet altijd top zijn."

Presentator Vincent Schildkamp begrijpt niet dat trainer Jaap Stam geen mutaties heeft gedaan aan zijn elftal. Volgens de FOX Sports-journalist had Feyenoord vers bloed nodig, maar daar denkt Mossou anders over. "Frisse spelers heeft hij ook niet. Het probleem is niet alleen de conditie, maar ook de samenstelling van de selectie", vervolgt hij.

"Er zitten een heleboel spelers tussen die vorig jaar niet gespeeld hebben en het jaar ervoor niet. Ze hebben in de voorbereiding al zoveel blessures opgelopen. Fysiologisch is het een rommeltje, dat maakt het wel extra moeilijk", aldus Mossou.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›