''Het is ons onwaardig dat we deze wedstrijd ook nog bijna verliezen''

0
''Het is ons onwaardig dat we deze wedstrijd ook nog bijna verliezen''

Jaap Stam staat onder flinke druk als hoofdtrainer van Feyenoord. De resultaten voorlopig spreken nog niet bepaald in het voordeel van Stam. Vandaag werd ternauwernood een beschamende nederlaag voorkomen. 

"We beginnen heel goed, maar als je met 0-2 voorkomt dan moet je dat volhouden. Dat is ook gelijk het probleem, als je dat niet doet dan gaat het een probleem worden. Daar schrik je wel van en het is frustrerend, omdat die jongens het wel kunnen en het ook laten zien", besluit Stam tegenover de camera van FOX Sports. "Dan is het heel jammer dat we door een laag tempo, slechte positionering, Emmen in hun spel laten komen. Het is ons onwaardig dat we deze wedstrijd ook nog bijna verliezen."

Stam erkent dat er van Emmen gewonnen hoort te worden: "Dit is een wedstrijd, die je met alle respect, gewoon moet winnen na zo’n begin. Dit geeft gewoon een rot gevoel als de wedstrijd zich dan zo ontwikkeld. Het is wel lekker dat je donderdag gelijk weer verder kan tegen AZ, maar dan is het wel aan ons om te laten zien dat we die wedstrijd kunnen winnen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›