VIDEO | Samenvatting: Feyenoord speelt gelijk bij FC Emmen

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: Feyenoord speelt gelijk bij FC Emmen

Het is Feyenoord vandaag niet gelukt om de drie punten mee naar huis te nemen. In Emmen werd het 3-3  en daarmee voorkwamen de Rotterdammers ternauwernood een blamage. Jens Toornstra maakte in de allerlaatste minuut de gelijkmaker.

Feyenoord leek een bijzonder gemakkelijke middag te gaan beleven. Al na drie minuten scoorde Kokcü de 0-1. Na twaalf minuten was het zelfs al 0-2 nadat Luciano Narsingh kon scoren na goed voorbereidend werk van Berghuis tot scoren kon komen. Tot dan toe leek er dan ook geen wolkje aan de lucht voor Feyenoord.

Uit het niets maakte Emmen in de 21ste minuut de 1-2, nota bene Robbert de Vos, ex-Feyenoordspeler, scoorde tijdens zijn basisdebuut. Voor rust wist de ploeg uit Drenthe zelfs nog gelijk te maken ook. Het werd in de 32 minuut 2-2 na een goal van Sergio Pena. 

In de tweede helft zette Feyenoord aan om weer op voorsprong te komen al bleven pogingen daartoe behoorlijk vruchteloos. In de 59ste minuut was het zelfs Luciano Slagveer die Emmen op voorsprong wiste te zetten na slecht verdedigen van debutant Senesi.

Hierna probeert Feyenoord tot in het extreme toe kansen te creëren, maar veel grote kansen blijven uit. Na een rode kaart van Heyden in de 76ste minuut krijgt Feyenoord nog meer ruimte. Nog altijd is het spel niet goed genoeg om daar grote kansen uit voort te laten komen. In extremis is het de ingevallen Jens Toornstra, terugkomend van een blessure die orde op zaken stelt en de 3-3 binnenschiet waarmee hij Feyenoord van een afgang weet te redden. Feyenoord keert met een punt terug uit Drenthe.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 oktober 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›