Stam over reserverol Senesi: ''Wij maken de keuze voor Eric en Edgar''

0
Stam over reserverol Senesi: ''Wij maken de keuze voor Eric en Edgar''

Wederom staat Marcos Senesi niet in de basis. Jaap Stam houdt vast aan zijn eigen filosofie en in deze komt Senesi in ieder geval nog niet naar voren als vaste basisklant. Bij FOX Sports geeft Stam uitleg over zijn keuze

"Wij maken de keuze voor Eric en Edgar", legt trainer Jaap Stam voor de camera van FOX Sports. "Op dit moment is dat de keuze, omdat ik vind dat zij het over het algemeen aardig doen. In de eerste helft tegen Rangers vond ik Edgar wat minder, hij zat er in een aantal situaties naast. Maar dat is niet een reden om direct te wisselen. Je moet soms ook vasthouden aan de situatie zoals 'ie is. De momenten voor Marcos komen vanzelf."

Nicolai Jorgensen zit niet bij de selectie, dat is met een reden. "Dat is vanwege het kunstgras. Dat kan zijn knie nog niet hendelen op dit moment." Voor Jens Toornstra lijken er ook vandaag weer speelminuten in te zitten: "Ik vond hem van de week een stuk frisser dan de week ervoor. Dat moet je opbouwen en uiteindelijk gaan we beslissen wanneer hij gaat starten. Dat ligt aan zijn gevoel, aan de wedstrijd en aan de situatie op dat moment."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›