'Serie A-club gaat voor Wijnaldum; miljoenenbod in de maak' Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs'' El Ahmadi over terugkeer naar Feyenoord: ''Zeker een optie'' ''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt'' 'Ondernemers denken aan derde ring in plaats van Feyenoord City'

'Intimidatie' op Ibrox: ''De Kuip is daar niks bij''

1
'Intimidatie' op Ibrox: ''De Kuip is daar niks bij''

Feyenoord verloor afgelopen donderdag met 1-0 op bezoek bij Glasgow Rangers. De heren van Veronica Inside vinden dat Feyenoord zich heeft laten aftroeven op strijd en passie.

''Het was hopeloos'', begint Johan Derksen. "En het droevige eraan was dat Glasgow Rangers ook hopeloos was. Maar de sfeer daar op Ibrox is heel intimiderend, De Kuip is daar niks bij. Ze hebben zich laten intimideren, maar technisch stelt het geen reet voor dat Glasgow Rangers."

Derksen was ook niet onder de indruk van zomeraanwinst Edgar Ié. ''Die deed het tegen ADO wel aardig. Maar nu zetten ze hem een beetje onder druk, en blijkt hij niet te kunnen voetballen'', vervolgt de Snor. Derksen vindt echter niet alleen dat Ié onder de maat was, maar dat gold eigenlijk voor het hele collectief. ''Dan ben je kansloos tegen Rangers. Ze kunnen niet voetballen, maar het zijn wel kerels'', besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Sep 2019 om 13:07
    De kuip is er niks bij? Wat een flauwekul, die snor moet onderhand eens met pensioen.