Bozenik schiet Feyenoord in extremis naar zege in spektakelstuk MATCHDAY: Feyenoord mist Jorgensen in duel met PEC Zwolle De Boer teleurgesteld: ''Hij brengt eigenlijk veel te weinig'' VIDEO | Onrust op de tribunes na afloop van SC Heerenveen - Feyenoord Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend

Chong: ''Een voetballer moet dromen, ik wil slagen bij United''

( 0 reacties)
Chong: ''Een voetballer moet dromen, ik wil slagen bij United''

Tahith Chong stond deze transferzomer in de belangstelling van Feyenoord. De club waar hij op zestienjarige leeftijd vertrok. De jongeling koos toen voor een stap naar het grote Manchester United.

De aanvaller blikt terug op die tijd. "Er was veel veel interesse, dat bespreek je met je ouders. Ik koos voor een nieuwe uitdaging, een nog grotere club", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt, al ben ik Feyenoord heel dankbaar voor die acht jaar in de jeugdopleiding."

Chong heeft zijn toekomst duidelijk voor ogen. "Een voetballer moet dromen, een mens ook. Van Curaçao maakte ik de vrij onwaarschijnlijke stap naar Nederland, als zestienjarig mannetje trok ik naar Engeland. Ik leg de lat altijd hoog en durf hard te dromen. Ik wil slagen bij United", aldus Chong.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›