Van der Heijden genoemd: ''Die zou dat bij FC Utrecht kunnen'' FOTO | Fer krijgt nieuw rugnummer bij Feyenoord 'Toch nog geen Bozenik vandaag, overgang uitgesteld' Fer: ''We weten dat we beter kunnen presteren en voetballen'' Tapia afwezig tegen Heracles; Twee spelers zijn op weg terug

Feyenoorders belangrijk bij nationale teams; assists van Burger en Azarkan

( 0 reacties)
Feyenoorders belangrijk bij nationale teams; assists van Burger en Azarkan

Gisteravond werden de laatste interlands gespeeld door Feyenoord-spelers. Marouan Azarkan, Wouter Burger, Ramon Hendriks en Joey Koorevaar troffen Portugal O19 voor een vriendschappelijk duel en George Johntson speelde met Jong Schotland de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Kroatië.

Oranje O19 met Feyenoorders Azarkan, Burger, Hendriks en Koorevaar wisten gisteravond ruim te winnen van Portugal Onder 19. Het werd maar liefst 4-0 in Katwijk. Hendriks en Burger begonnen in de basis. Burger werd vlak voor tijd uit het veld gehaald, terwijl Azarkan in de 84e minuut in het veld kwam voor Summerville.

Drie van de vier goals werden gemaakt door Jordan Zirkzee. Twee hiervan waren op aangeven van Feyenoorders. Bij de 1-0 werd een crosspass van Burger verlengd, waarna Zirkzee kon binnen tikken. De 4-0 werd afgerond na een fraaie individuele actie met een hakje van Azarkan. Het vierde doelpunt (2-0) werd gescoord door Arjen van der Heide.

De Schotse aanwinst van Feyenoord heeft met zijn team een vervolg gegeven aan het goede begin van de EK-kwalificatie. Na San Marino werd ook Kroatië verslagen. Johnston begon bij Schotland O21 in de basis tegen Kroatië O21 en werd vlak voor tijd gewisseld.

Hoewel Kroatië op een 1-0 voorsprong wist te komen, wist Schotland de wedstrijd met 1-2 te winnen door twee doelpunten van invaller McLennan in de 81e en 89e minuut. Door de overwinning staat Schotland nu gedeeld eerste in de poule met Griekenland.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!