Van Hanegem: ''Ze vormen een blok aan het been van dit elftal'' VIDEO | Samenvatting: Feyenoord wint in De Kuip overtuigend van PSV 'Serieuze interesse voor Senesi; Zuid-Europese clubs op de tribune' Nijhuis: ''Als het een verkeerde beslissing is grijpt de VAR wel in'' Jorgensen blij na zege: ''Dat is waarom je voetbal speelt''

Tapia neemt revanche en wint met Peru van Neres en Brazilië

( 0 reacties)
Tapia neemt revanche en wint met Peru van Neres en Brazilië

Met Renato Tapia in de basis heeft Peru vannacht een knappe zege geboekt op de sterren van Brazilië. Het oefenduel in Los Angeles werd het 0-1 door een laat doelpunt van Luis Abram. 

Tapia speelde de gehele wedstrijd mee, terwijl Ajax-aanvaller, bij Brazilië ook in de basis, ruim een uur op het veld stond. Een groot deel van de eerste helft speelde Neres met een badmuts op zijn hoofd, nadat hij hard in botsing was gekomen met ploeggenoot Casemiro. 

Met de nipte zege op Brazilië nam Peru revanche voor de verloren finale afgelopen zomer in de strijd om de Copa América. De veelbesproken invaller Neymar maakte ook nog zijn opwachting: hij speelde bij de Brazilianen het laatste halfuur mee.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›